Logga in | Bli medlem
Datum 2018-11-21 07:54:51

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerMaspalomas

Maspalomas är tillsammans med Playa del Ingles de populäras städerna på Gran Canaria. Längs stranden sitter de båda städerna ihop fast inåt landet är de separerade av den berömda Maspalomas öknen. Detta område som egentligen är för litet för att kallas öknen är ett naturreservat där sällsynta växter växer. En del sanddyn är över 10 meter stora och i dalarna mellan dynerna kan man lätt få känslan att man är ökninen. I den intillliggande lagunen häckar många olika fågelsorter.

Förutom stranden och öknen finns det givetvis hotel, restauranger och barer. Generellt sätt lite dyrare än i Playa del Ingles. Missa inte Aqualand som är ett roligt vattenland för hela familjen.Recensera Maspalomas
Jag ger betyget:
BottenIngen höjdareHelt okRiktigt braHelt suveränt
Betyg 5
Njuter ett antal veckor på Maspalomas/Meloneras varje vinter. Trevliga resturanger med klass samt bra boende nära playan.Underbara shoppingmöjligheter .Livet är underbart när man vistas här nere.
2014-06-13 kl 14:20 | Anmäl recension
.
Betyg 5
Underbara sköna och härliga Maspalomas. Vi har varit dit 4 ggr och ska åka tillbaka till Maspalomas igen. Lika skönt varje gång, orkar man inte gå till stranden så kan man ta en taxi och det kostar inte många kronor. Här finns det många fina butiker, restauranger både billaga och lite dyrare, stranden, vattnet och sedan öknen.Väldigt barnvänligt område för barnen. Finns ett litet nöjesfällt som man kan gå till med barnen. På lördagar så finns det en marknad inte långt ifrån nöjesfältet och dit ska man gå om man vill finna kläder, skor, väskor m.m. till ett billigt pris.
2011-10-18 kl 16:04 | Anmäl recension
.
Betyg 5
Underbara Maspalomas, bästa platsen på ön. Soligast, lugnast, nära till PDI. Orkar man inte ta backen upp, så finns alltid taxi.
Här ligger bland annat Duna Golf, där jag alltid bor. Här finns mängder med hotell som har bungalows. Skönt för barnfamiljer.
2011-04-08 kl 14:18 | Anmäl recension
.
Betyg 5
Jag älskar maspalomas! Vackert, lugnt, och många bra områden med bungalows.
Jag tycker inte det är så långt att ta sig in till PDI, man kan ju välja att ta den vackra strandpromenaden, som dock är längre, eller ta andra vägen via "djävulsbacken", som har en fantastisk utsikt när man väl kommit upp på toppen, och man ser över hela Maspalomas och dynerna, golfbanor,och även fyren!
Jag bor helst här, och då på Duna Golf! Bra ställe, bra personal, och bra mat på deras restaurang!
2011-03-30 kl 09:33 | Anmäl recension
.
Betyg 1
Hamnade här på en sistamuniten ospecat 2003- Är man ute efter en lugn semester ute i obyggden har man hamnat rätt. Vart man en skulle så låg det långt bort. CC Farao 2 var det enda stället att handla och äta i området. Men inte så mycket att välja på men en minigolfbana fanns det!
Men Club MasPalomas 2 som vi bodde på var bra. Billig buffé till frukost och middag sen var poolområdet kanon. Men om man har myror i bena som jag var det ingen höjdare. Även fast det gick gratis badbussar till Mas Palomas stranden. Och det är billigt att åka taxi till PDI.
Men säkert ett kanon ställe för familjer och dom som vill ta det lugnt!
2010-01-06 kl 17:41 | Anmäl recension
.
Gran Canaria nyhetsbrev
Senaste erbjudanden, tips och nyheter
Namn

Epost

Senaste foruminläggen

nyår på gran canaria
Hej, Någon som vet hur de brukar fira nyår på gran canaria och om någon har ett bra tips på något st...
Skriven i tråden: nyår på gran canaria
Re: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Är det någon som känner till fler mäklare på Gran Canaria? Vi funderar på att köpa en lägenhet eller...
Skriven i tråden: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Förslag på jobbsökande
Hej allihopa! Jag har länge funderat på att spendera en förlängd tid på Gran Canaria, helst då på e...
Skriven i tråden: Förslag på jobbsökande
Party Party?
Hej! Jag och ett par polare har tänkt att åka ner till GC om ett par månader och vi hade tänkt att ...
Skriven i tråden: Party Party?
Re: Billigt flyg till Gran Canaria
Det priset är överkomligt. Jag tittar alltid först på Norwegian. Jag önskar att jag hade en sån f...
Skriven i tråden: Billigt flyg till Gran Canaria

Senast recenserade Gran Canaria ställen:

El Doctoral, El Dedo de Dios, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Playa de Patalavaca, Churrasco Argentino, San Agustin, Playa del Ingles, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Maspalomas, Playa del Ingles,

Äntligen besökt Gran Canaria igen – Del 2
Äntligen besökt Gran Canaria igen
Möjlighet till lägre flygpriser
Längtar tillbaka till Gran Canaria
Spanien Jet, nytt flygbolag

Uppdrag för pluggande av sjunkna båten påbörjad
Oljespridning fortsätter
Sjunken båt sprider olja – Än så länge ingen olja på stränderna
Jordgubbsfestival i Valsequillo i helgen
Hotell att undersöka validitet av förnybar energi Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.