Logga in | Bli medlem
Datum 2018-11-21 07:25:10

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerSan Agustin

San Agustin är staden som du ska besöka om du vill träffa svenskar. Sen många år tillbaka bor många svenskar vinterhalvåret i San Agustin och sommarhalvåret i Sverige.  Förutom att svenska kyrkan på Gran Canaria och svenska skolan på Gran Canaria finns här så finns det en mängd svenska restauranger, barer och företag.

San Agustin är ett lugnt litet samhälle där man kan koppla av. Ett av de bästa sätten att just koppla av där,  är att ta promenera vid soluppgången på den fina strandpromenaden. Vill du äta, dricka och shoppa så beger du dig till shopping centrumet i San Agustin som är ett utomhuscentrum med fyra våningar.Recensera San Agustin
Jag ger betyget:
BottenIngen höjdareHelt okRiktigt braHelt suveränt
Betyg 5
Hej! under Oktober månad så kommer jag att bo i fina San Augustin och finns tillgänglig för dig som vill ha professionell hjälp med inredningen eller hjälp innan du säljer! kolla in min hemsida/blogg om du vill se lite hur jag jobbar www.ulrica.askmorling.se eller www.divahomedesign.com där kan du även köpa min bok. ring mig om du vill ha min hjälp 072-5080886
mvh Ulrica Ask Morling mail: ulrica@divastudios.com
2014-09-11 kl 18:21 | Anmäl recension
.
Betyg 4
Lugnt och skönt. Mest pensionärer och endel barnfamiljer. Vid Rocas Roca bor många svenskar. Enormt trist köpcentrum, men där finns några bra affärer och restauranger mitt bland allt krimskrams. Bott i San Augustin två gånger nu, på tre olika ställen. Åker tillbaka i november 2014 igen. Ska då bo på Rocas Rojas. Ser fram emot det. Där finns en Bra bassäng att träna i som är ca 25 m och är fyrkantig.
2014-05-08 kl 00:23 | Anmäl recension
.
Betyg 4
Vi är jättenöjda med San Augustin! Det är lugnt och skönt, fina stränder och vi har blivit trevligt bemötta överallt. Det var första gången vi åkte till Kanarieöarna men vi kommer säkert att återvända och då helst till San Augustin:)
2013-02-24 kl 09:53 | Anmäl recension
.
Betyg 4
Noen som kan fortela meg hvor man kan leie legenhet året rundt i san agustin ??? har sökt å leta over alt å hitar bare å kjöpa men vet at det bor mange norske å svenker där håpper at noen kan komme med forslag till meg
2011-07-14 kl 21:27 | Anmäl recension
.
Betyg 4
Jag håller med i mycket av vad som skrivits om San Agustin, det är en lugn ort för den som inte vill festa loss utan bara vill njuta och ta det lugnt. Det passar mig som har småbarn. Dessvärre är köpcentret i San Agustin jättetråkigt och många restauranger har ett trist läge men jag vill ändå rekommendera en restaurang som ligger på vån 4, längst upp. Den heter Terazza Panorama och där har man en fin utsikt över havet, maten är god och personalen är trevlig och tillmötesgående (speciellt om du har barn med dig). En annan av mina favoritrestauranger i San Agustin är grillrestaurangen Paco pga deras goda kvalitet på köttet. Den restaurangen ligger en liten bit utanför köpcentrumet. Det har varit på tapeten att man ska göra om köpcentrumet men när (och om) vet jag inte.
2010-12-21 kl 20:59 | Anmäl recension
.
Betyg 4
Hej av alla de ställena som jag besökt så är San Agustin mysigt eftersom där kan man hämta sig efter kvällarnas uteliv i Playa del ingles, samt att på dagen kunna bada på en lugn o skön strand
2010-12-20 kl 14:46 | Anmäl recension
.
Betyg 4
Det bästa med San Augustin VILKEN VÄNLIGHET FRÅN INNEVÅNARNA, OCH VILKEN SERVICE PÅ DE OLIKA AFFÄRERNA.
Strandvägen mellan San A och Playa Ingle är både skön och vacker , när man framförallt tittar ut mot havet.
Skandinaviska baren i Centrum San Augustin
är ett fint dans och schowställe. med sina uppträdanden.
2010-12-20 kl 14:40 | Anmäl recension
.
Betyg 4
Är där flera gånger per år och älskar byn. Tyvärr finns öns tråkigaste köpcentrum där. Fult och oinspirerande.
Skönt att promenera efter havet på strandpromenaden och dom har gjort mycket fint med parker och förhoppningsvis kommer dom att hålla efter så att det inte förfaller som det gjort förr. Är där snart och sedan snart igen. (sista stjärnan som inte är med är köpcentrat)
2010-04-07 kl 17:56 | Anmäl recension
.
Betyg 5
Jag tycker San Agustin är toppen, bra strand mysiga restauranger med bra mat,nära att åka buss till playa d Ingles om man vill på party. Allt finns i närheten.
2010-02-07 kl 20:12 | Anmäl recension
.
Betyg 3
Bodde här vid årsskiftet 03-04 på Isabel Maria. Som då var precis nybyggt och vi var dom första som bodde i vår lägenhet!
50 meter till stranden och en lugn fin strand utan en massa blåst!
Besöker CC San Agustin när jag är i PDI. För att Mälaren för en billig och god 3-rättersmiddag. Men för övrigt börjar CC't bli slitet. Och behäver nog renoveras snart?
Och vill du ha en öl fram mot natten så är det mesta stängt.
2010-01-06 kl 17:33 | Anmäl recension
.
Betyg 4
Här bodde vi första gången -99 (på Testeina) och har återvänt varje år sedan dess. Härligt att de har rustat upp strandkanten så det finns flera ställen att bada på. Längtar till jag är där igen!
2010-01-06 kl 09:11 | Anmäl recension
.
Betyg 3
För vår del så kan jag tycka att San A är alldeles för lugnt, centrat är alldeles för öde för att det ska ge oss ngt. Skulle inte välja San A i första hand utan vill hellre kunna välja att ta mig dit med taxi i såfall.Jag reser med barn jämt men föredrar ändå där det är lite mer liv och rörelse, typ Pdi. Men man ska aldrig säga aldrig.
2009-11-03 kl 22:10 | Anmäl recension
.
Betyg 5
Har en bungalow på Monte Rojo med en härlig utsikt över land och hav. Tycker San Agustin verkligen är ett toppenställe för oss svenskar som vill bosätta oss "halvtid". Har besökt Gran Canaria i stort sett varje år (en,två ggr per år)sedan 1980, började med Sunving Monte Rojo och flyttade stegvis söderut för att återvända 2007 till SA och eget boende.
2009-10-30 kl 10:02 | Anmäl recension
.
Betyg 5
Mitt favoritsemesterställe!! Har semestrat där flera år i rad, det blir 15:e gången nu i december.
2009-10-19 kl 08:47 | Anmäl recension
.
Betyg 2
Är på på Gran Canaria för att parta så är detta helt fel stad. Väldigt stillsamt kvällsliv. Däremot om man tvärtom om vill ta det lugnt är det helt rätt. Jag gillar party... Så mitt betyg blir därefter.
2009-06-25 kl 00:10 | Anmäl recension
.
Betyg 4
Bra service på resturanter och i affärer Centraliserat affärscentrum
FINA STRÄNDER, Vi gifte oss i SV, Kyrkan här 1989 har varit på besök varje års bröllopsdatum och gästat SV. Kyrkan.
Där träffar man många Svenskar som ger GODA BETYG om just
SAN AUGUSTIN VILKET VI OCKSÅ GÖR.
2008-10-25 kl 10:31 | Anmäl recension
.
Betyg 5
San Agustin , det är ett helt underbart ställe på ön Gran Canaria. Det finns en perfekr , liten bro vid havs vattnet som man kan ta en spring tur på morgonen!!! Eller en perfekt promenad med familjen , vid San Agustin finns det en jätte härlig strand med ett mysigt café och fina solplatser!
2008-08-18 kl 19:07 | Anmäl recension
.
Betyg 5
Vill man njuta av solen och ta det lugnt så är detta det perfekta stället. Höjdpunkten varje dag är en promenad vid soluppgången längs den härliga strandpromenaden, se solen höja sig över Atlanten. En lugn stad med mycket svenskar.
2008-08-12 kl 10:19 | Anmäl recension
.
Gran Canaria nyhetsbrev
Senaste erbjudanden, tips och nyheter
Namn

Epost

Senaste foruminläggen

nyår på gran canaria
Hej, Någon som vet hur de brukar fira nyår på gran canaria och om någon har ett bra tips på något st...
Skriven i tråden: nyår på gran canaria
Re: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Är det någon som känner till fler mäklare på Gran Canaria? Vi funderar på att köpa en lägenhet eller...
Skriven i tråden: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Förslag på jobbsökande
Hej allihopa! Jag har länge funderat på att spendera en förlängd tid på Gran Canaria, helst då på e...
Skriven i tråden: Förslag på jobbsökande
Party Party?
Hej! Jag och ett par polare har tänkt att åka ner till GC om ett par månader och vi hade tänkt att ...
Skriven i tråden: Party Party?
Re: Billigt flyg till Gran Canaria
Det priset är överkomligt. Jag tittar alltid först på Norwegian. Jag önskar att jag hade en sån f...
Skriven i tråden: Billigt flyg till Gran Canaria

Senast recenserade Gran Canaria ställen:

El Doctoral, El Dedo de Dios, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Playa de Patalavaca, Churrasco Argentino, San Agustin, Playa del Ingles, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Maspalomas, Playa del Ingles,

Äntligen besökt Gran Canaria igen – Del 2
Äntligen besökt Gran Canaria igen
Möjlighet till lägre flygpriser
Längtar tillbaka till Gran Canaria
Spanien Jet, nytt flygbolag

Uppdrag för pluggande av sjunkna båten påbörjad
Oljespridning fortsätter
Sjunken båt sprider olja – Än så länge ingen olja på stränderna
Jordgubbsfestival i Valsequillo i helgen
Hotell att undersöka validitet av förnybar energi Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.