Logga in | Bli medlem
Datum 2018-12-12 04:17:06

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerEgoista
Egoista i San AgustinRestaurang Egoista är en alldeles underbar restaurang som ligger alldeles på stranden i San Agustin. Den är nästan helt omöjligt att missa den om man tar sig en strandpromenad. Precis när den stranden kröker sig så ligger Egoista. Under det stora Beach hotell. Det har svenska ägare där ibland Niclas som har en del uppmärksamhet i media pga denna restaurang. Han är väldigt ofta ute och minglar med sina gäster och för dem att trivas.På dagen har den en cafe inriktning då man kan få sig en kaffe latte i bästa svenska stil eller låta en god öl fukta strupen. I matväg kan man äta stora smörgåsar, toast, pasta och sallader. Restaurang Egoista i San Agustin lägger ner stor möda på att servera mat med hög kvalité. Det märks, oavsett vad man äter.Det som ytterligare ökar välbefinnandet är att mat och dryck kan intas till en makalös vy utöver Atlanten. Sitter man i den öppna delen av Egoista så ser man hälften strand och hälften blått härligt hav. Det är svårt att hitta bättre vy för en matstund. Som grädde på moset så spelar de stämningsfull modern musik som ligger mjuk öronkudde i luften. Den tar inte mycket plats utan bara bidrar till helhetsintrycket.På kvällen så byter Egoista skepnad och blir en första klassen á la carte restuarang. Det är för den meny som Niclas har fått uppmärksamhet. Niclas Loom som även äger dykarbaren i Stockholms skärgård har många års erfarenhet av kockyrket. Han har bland annat skrivit en bok om skärgårdsrecept. Maten brukar alltid ha varit till belåtelse när gäster lämnar resturangen i San Agustin.Om ni tar en strandpromenad i San Agustin så ta en paus på Egoista.Recensera Egoista
Jag ger betyget:
BottenIngen höjdareHelt okRiktigt braHelt suveränt
Betyg 4
Jag gillar verkligen detta ställe. Just sitta att kolla ut över havet och bara njuta av livet. Tror dock att Niclas inte är kvar som ägare, har ingen aning om maten är bra eller eftersom jag bara har druckit kaffe.
2010-11-04 kl 15:44 | Anmäl recension
.
Betyg 5
Var där i julas, tyckte maten var superduper. Kommer ner imorgon och hoppas verkligen den finns kvar med tanke på lågkonjekturen.
2009-03-03 kl 13:07 | Anmäl recension
.
Betyg 4
Jag gillar verkligen detta café som blir restaurang på kvällen.. Skön musik, goda kaffe latte och en fantastisk vy utöver Atlanten. Dessutom roligt att de flesta i personalen är svenska med ägaren Niklas i spetsen. Man känner sig välkommen.
2008-08-18 kl 15:22 | Anmäl recension
.
Gran Canaria nyhetsbrev
Senaste erbjudanden, tips och nyheter
Namn

Epost


Äntligen besökt Gran Canaria igen – Del 2
Äntligen besökt Gran Canaria igen
Möjlighet till lägre flygpriser
Längtar tillbaka till Gran Canaria
Spanien Jet, nytt flygbolag

Uppdrag för pluggande av sjunkna båten påbörjad
Oljespridning fortsätter
Sjunken båt sprider olja – Än så länge ingen olja på stränderna
Jordgubbsfestival i Valsequillo i helgen
Hotell att undersöka validitet av förnybar energi Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.