Logga in | Bli medlem
Datum 2022-12-05 12:51:08

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerÄntligen besökt Gran Canaria igen – Del 2

Av Pierre Söderman 12:e mar 2015
Då det förra inlägget var tämligen populärt så tänkte jag här fortsätta med en beskrivning utav vår resa till Gran Canaria. Så här kommer det vi gjorde under tisdagen!

Vi började med att, logiskt nog, kliva upp på morgonen och upptäckte snabbt att det nog var bra att vi alla hade gått och lagt oss tidigare än vanligt dagen innan då vi, för en gångs skull, vaknade ut fullt utvilade redan på andra dagen utav vår lilla semester.

Efter att ha spenderat en liten stund med att vakna upp fullt, det vill säga med att halvvaket stirra på TVn, bestämde vi oss för att äta frukost, och sagt och gjort så var det precis det vi gjorde. Mätta, nöjda och belåtna bestämde vi oss för att bege oss ut på stan för att vandra omkring.

Just det ja, hotellet vi bestämde oss för att stanna på var Best Western Hotel Cantur, mestadels på grund utav läget, och hur nära vi hade till stranden, men vi ville även ha tillgång till ett stabilt internet om jag skulle tänkas behöva arbeta något under tiden som vi vistades där.

Vi spenderade i alla fall några timmar med att vandra runt på stan, mestadels så strosade vi runt i butiker och insup atmosfären, även om jag tror att sonen hittade något litet som han ville ha som vi också införskaffade.

Lunchtid närmade sig så vi bestämde oss helt enkelt för att smita in på en restaurang i närheten av hotellet, jag kommer tyvärr inte ihåg vad den heter, för att få i oss något att äta. Maten var i alla fall ypperligt god och vi alla var nöjda med vårt val.

Vi hade redan planerat att vi inte skulle göra särskilt mycket under tisdagen så vi begav oss tillbaka till hotellet för att hämta upp handdukar, badkläder och allting annat som vi skulle tänkas behöva på stranden.

Sagt och gjort, när vi väl hade gjort det begav vi oss iväg till stranden, för övrigt Playa de las Canteras. där vi mer eller mindre spenderade resten utav eftermiddagen och större delen av kvällen.

Vi bestämde oss för att äta middag på samma restaurang som vi åt lunch på, då vi visste att vi var nöjda med maten innan och vi inte kände för att vi ville chansa just idag, så det var vad vi gjorde (om jag kommer på namnet på restaurangen så lägger jag till det vid ett senare skede). På grund utav att vi spenderat så mycket tid på stranden, både solandes och badandes, så var det nu rätt sent och sonen började se redigt trött ut. Vi bestämde oss således för att bege oss tillbaka till hotellet efter middagen.

Resten av kvällen var inte särskilt händelserik, om jag kommer ihåg rätt spenderade vi den med att titta på TV efter att vi fått sonen att gå och lägga sig. Vi hade dock mer planerat för morgondagen så en lugn kväll passade alldeles utmärkt som ett slut på dagen.Kommentarer om Äntligen besökt Gran Canaria igen – Del 2
 

Namn

Epost (publiceras ej)

Sajt(valfritt)

Kommentar

Spamkontroll, skriv koden

Gran Canaria nyhetsbrev
Senaste erbjudanden, tips och nyheter
Namn

Epost

Senaste foruminläggen

nyår på gran canaria
Hej, Någon som vet hur de brukar fira nyår på gran canaria och om någon har ett bra tips på något st...
Skriven i tråden: nyår på gran canaria
Re: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Är det någon som känner till fler mäklare på Gran Canaria? Vi funderar på att köpa en lägenhet eller...
Skriven i tråden: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Förslag på jobbsökande
Hej allihopa! Jag har länge funderat på att spendera en förlängd tid på Gran Canaria, helst då på e...
Skriven i tråden: Förslag på jobbsökande
Party Party?
Hej! Jag och ett par polare har tänkt att åka ner till GC om ett par månader och vi hade tänkt att ...
Skriven i tråden: Party Party?
Re: Billigt flyg till Gran Canaria
Det priset är överkomligt. Jag tittar alltid först på Norwegian. Jag önskar att jag hade en sån f...
Skriven i tråden: Billigt flyg till Gran Canaria

Senast recenserade Gran Canaria ställen:

El Doctoral, El Dedo de Dios, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Playa de Patalavaca, Churrasco Argentino, San Agustin, Playa del Ingles, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Maspalomas, Playa del Ingles,

Uppdrag för pluggande av sjunkna båten påbörjad
Oljespridning fortsätter
Sjunken båt sprider olja – Än så länge ingen olja på stränderna
Jordgubbsfestival i Valsequillo i helgen
Hotell att undersöka validitet av förnybar energi Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.