Logga in | Bli medlem
Datum 2022-08-18 07:35:03

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerÄntligen besökt Gran Canaria igen

Av Pierre Söderman 3:e mar 2015
Ni som har läst bloggen har säkerligen också sett att jag, och resten av familjen, har saknat Gran Canaria något enormt. Nu har vi äntligen lyckats att ta oss ner för första gången på ett tag!

Jag tänkte att jag skulle återge åtminstone den första dagen som vi var nere, men om jag känner för det så kommer jag att fylla i även med lite utav de aktiviteterna som vi gjorde under de andra dagarna också. Då hela familjen gärna ville åka ner, och vi dessutom gärna ville stanna mer än bara över en helg, så var det alldeles ypperligt att det var sportlov förra veckan. På det viset behövde vi inte oroa oss för skolan överhuvudtaget utan kunde bara helt sonika packa våra saker och åka iväg.

Ditresan gick mer eller mindre som man kunde förvänta sig, oro för att man skulle ha glömt att packa någonting och dubbelcheck att sådant inte var fallet och så vidare. Väl på flygplatsen gick allting oerhört smidigt. Vi begav oss för övrigt iväg tidigt på måndag morgon, dels för att priset var billigare men vi ville även få ut så mycket utav den dagen som det var möjligt.

Väl framme så checkade vi in på hotellet och även där var hela proceduren snabb och smärtfri. Personalen var oerhört trevlig och hjälpsamma så vi kom snabbt upp på rummet. Lite snabb vila och sedan var det dags att ge sig iväg!

Värmeskillnaden kom som en chock, vi som varit vana med temperaturer strax över nollan anlände till dryga 21 grader, något som jag nog kan säga att hela familjen uppskattade något oerhört. Så det var bara att bege sig till stranden för att svalka av sig.

Jag kommer inte ihåg hur länge vi stannade på stranden den dagen, mycket utav tiden spenderades med att sola och det var nog bra i början och slutet som vi tog oss ett litet dopp, men rätt som det var var det dags att äta middag.

Vi bestämde oss för att inte äta på hotellet utan att istället bege oss till någon utav restaurangerna i området. Efter lite letande fann vi en något mindre restaurang som sade sig specialisera sig på spansk mat, något som hela gänget kände att vi kände oss hungriga på. Och sökandet var absolut värt det då maten var fenomenal.

Efter maten, som av någon anledning tog en hel del tid, började hela familjen känna sig trötta men vi bestämde oss för att strosa runt lite innan vi begav oss tillbaka till hotellet. Själva promenaden, om vi nu skulle kalla det för det, varade i dryga fyrtiofem minuter innan sonen började gäspa så frekvent så att vi var tvungna att bege oss.

Och tur var väl det för vi hann inte mer än komma tillbaka till hotellet innan både jag och tjejen också började att gäspa för fulla muggar. Inte långt därefter bestämde vi oss därför för att också gå till sängs (sonen hade redan blivit nattad) och så blev det.

Kort och gott så var vi alla nöjda med att ha kommit ner till Gran Canaria igen och även om det inte hände så mycket under dagen så var vi nöjda med att ha fått någonting gjort även den dagen då vi anlände!Kommentarer om Äntligen besökt Gran Canaria igen
 

Namn

Epost (publiceras ej)

Sajt(valfritt)

Kommentar

Spamkontroll, skriv koden

Gran Canaria nyhetsbrev
Senaste erbjudanden, tips och nyheter
Namn

Epost

Senaste foruminläggen

nyår på gran canaria
Hej, Någon som vet hur de brukar fira nyår på gran canaria och om någon har ett bra tips på något st...
Skriven i tråden: nyår på gran canaria
Re: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Är det någon som känner till fler mäklare på Gran Canaria? Vi funderar på att köpa en lägenhet eller...
Skriven i tråden: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Förslag på jobbsökande
Hej allihopa! Jag har länge funderat på att spendera en förlängd tid på Gran Canaria, helst då på e...
Skriven i tråden: Förslag på jobbsökande
Party Party?
Hej! Jag och ett par polare har tänkt att åka ner till GC om ett par månader och vi hade tänkt att ...
Skriven i tråden: Party Party?
Re: Billigt flyg till Gran Canaria
Det priset är överkomligt. Jag tittar alltid först på Norwegian. Jag önskar att jag hade en sån f...
Skriven i tråden: Billigt flyg till Gran Canaria

Senast recenserade Gran Canaria ställen:

El Doctoral, El Dedo de Dios, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Playa de Patalavaca, Churrasco Argentino, San Agustin, Playa del Ingles, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Maspalomas, Playa del Ingles,

Uppdrag för pluggande av sjunkna båten påbörjad
Oljespridning fortsätter
Sjunken båt sprider olja – Än så länge ingen olja på stränderna
Jordgubbsfestival i Valsequillo i helgen
Hotell att undersöka validitet av förnybar energi Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.