Logga in | Bli medlem
Datum 2020-12-05 19:03:21

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerSkaffa sommarjobb på Gran Canaria

Av Tezz 24:e apr 2012
Sommaren närmar sig med stormsteg, något som gör att många unga svenskar snart avslutar olika utbildningar och därmed blir redo för sommarjobb. Naturligtvis är ett alternativ att ta ett vanligt sommarjobb hemma i Sverige men varför inte göra den här sommaren till något utöver det vanliga? Skaffa sommarjobb på Gran Canaria och njut av sol och värme under varje ledig stund!

Det pratas en hel del om att arbetssituationen är ganska svår runtom i Europa och även Spanien och Gran Canaria har fått sin beskärda del av problem. För den som vill ha sommarjobb finns det dock en del alternativ, bland annat finns ständigt möjligheter inom hotell- och resebranschen. Här behövs alltid serviceinriktade receptionister, städpersonal och underhållningspersonal. Den som har vana av träning kan få jobb som instruktör på de stora hotellen där man håller dagliga pass av exempelvis aerobics och zumba.

Utöver hotellbranschen så finns det även andra branscher som söker personal, såväl på sommaren som mer långvarigt. Telemarketing är en bransch där det alltid finns lediga platser för den som vill pröva lyckan via telefon. Ofta erbjuds de anställda arbetstider där de hinner njuta av lediga förmiddagar och långa helger eftersom man ofta vänder sig till företag när man ringer och därför anpassar tiderna efter deras öppettider. Är man beredd att jobba med provisionsbaserad lön och den utmaning det innebär kan det här alltså vara den perfekta lösningen om man vill få in en fot i arbetslivet på Gran Canaria.

Är man intresserad av att jobba på Gran Canaria kan man titta in på Platsbanken med jämna mellanrum eftersom det då och då dyker upp lediga jobb på ön. Vill man ligga steget före bör man dock själv aktivt ta kontakt med potentiella arbetsgivare. Maila gärna runt CV och personliga brev till hotell och callcenter på Gran Canaria, det brukar vara det bästa sättet.Kommentarer om Skaffa sommarjobb på Gran Canaria
jeanette nikolajsen    29:e apr 2012 14:13:1
Hej! Jag kommer att befinna mig på Gran Canaria f.r.o.m mitten på juni till mitten på juli och skulle verkligen vilja ha ett sommarjobb under den perioden.
Är då nyutbildad spaterapeut och massör men kan tänka mig att jobba med vad som helst, gärna så man får befinna sig utomhus.

Tacksam för hjälp och vägledning till detta...

M.v.h
jeanette nikolajsen

070-949-0531
Lr
0250-16820
 

Namn

Epost (publiceras ej)

Sajt(valfritt)

Kommentar

Spamkontroll, skriv koden

Gran Canaria nyhetsbrev
Senaste erbjudanden, tips och nyheter
Namn

Epost

Senaste foruminläggen

nyår på gran canaria
Hej, Någon som vet hur de brukar fira nyår på gran canaria och om någon har ett bra tips på något st...
Skriven i tråden: nyår på gran canaria
Re: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Är det någon som känner till fler mäklare på Gran Canaria? Vi funderar på att köpa en lägenhet eller...
Skriven i tråden: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Förslag på jobbsökande
Hej allihopa! Jag har länge funderat på att spendera en förlängd tid på Gran Canaria, helst då på e...
Skriven i tråden: Förslag på jobbsökande
Party Party?
Hej! Jag och ett par polare har tänkt att åka ner till GC om ett par månader och vi hade tänkt att ...
Skriven i tråden: Party Party?
Re: Billigt flyg till Gran Canaria
Det priset är överkomligt. Jag tittar alltid först på Norwegian. Jag önskar att jag hade en sån f...
Skriven i tråden: Billigt flyg till Gran Canaria

Senast recenserade Gran Canaria ställen:

El Doctoral, El Dedo de Dios, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Playa de Patalavaca, Churrasco Argentino, San Agustin, Playa del Ingles, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Maspalomas, Playa del Ingles,

Uppdrag för pluggande av sjunkna båten påbörjad
Oljespridning fortsätter
Sjunken båt sprider olja – Än så länge ingen olja på stränderna
Jordgubbsfestival i Valsequillo i helgen
Hotell att undersöka validitet av förnybar energi Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.