Logga in | Bli medlem
Datum 2021-07-23 21:17:59

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerTräna zumba på Gran Canaria

Av Tezz 17:e feb 2012
Fler och fler blir medvetna om hur viktigt det är att hålla sig i form och motionera regelbundet. Av den anledningen är det perfekt att man nu kan åka på zumbaresa till Gran Canaria för att njuta av sol och bad och härlig miljö samtidigt som man får daglig motion tillsammans med andra glada resenärer.

Motion varvas med LCHF-kost
Resan som arrangeras av Gran Canaria Experten i samarbete med Anna Hallén från Sunt Förnuft varvar motion med föreläsningar och information om den omtalade LCHF-dieten. Bland annat får deltagarna lyssna till föreläsningar som kan inspirera att bli av med värk utan värktabletter.

På förmiddagarna ägnar sig deltagarna åt pilates, ett perfekt sätt att börja dagen för den som vill inleda ett hälsosammare liv. Efter pilatespasset följer frukost och därefter finns det gott om tid att göra det man själv vill. De som vill ligga på stranden och njuta av sol och vågor kan göra det medan den riktigt ambitiösa deltagaren kan delta i ytterligare träningspass. På kvällarna är det zumba som gäller för alla deltagare.

En dag i fjällen
En dag hoppar man över både pilates och zumba och då beger sig alla upp i fjällen på Gran Canaria. Där vandrar man tillsammans hela dagen och får njuta av många fantastiska vyer och härliga upplevelser.

Hotellet man bor på under den här resan heter Sunprime Riviera Beach & Spa och det är ett barnfritt hotell vilket gör att man har möjlighet att koppla av och verkligen njuta av lugn och ro.

Att de här resorna har blivit oerhört populära sen de släpptes är inte särskilt förvånande. Zumba är en underbar träningsform och Gran Canaria är en fantastisk ö att befinna sig på. Kan det bli bättre än så här?Kommentarer om Träna zumba på Gran Canaria
 

Namn

Epost (publiceras ej)

Sajt(valfritt)

Kommentar

Spamkontroll, skriv koden

Gran Canaria nyhetsbrev
Senaste erbjudanden, tips och nyheter
Namn

Epost

Senaste foruminläggen

nyår på gran canaria
Hej, Någon som vet hur de brukar fira nyår på gran canaria och om någon har ett bra tips på något st...
Skriven i tråden: nyår på gran canaria
Re: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Är det någon som känner till fler mäklare på Gran Canaria? Vi funderar på att köpa en lägenhet eller...
Skriven i tråden: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Förslag på jobbsökande
Hej allihopa! Jag har länge funderat på att spendera en förlängd tid på Gran Canaria, helst då på e...
Skriven i tråden: Förslag på jobbsökande
Party Party?
Hej! Jag och ett par polare har tänkt att åka ner till GC om ett par månader och vi hade tänkt att ...
Skriven i tråden: Party Party?
Re: Billigt flyg till Gran Canaria
Det priset är överkomligt. Jag tittar alltid först på Norwegian. Jag önskar att jag hade en sån f...
Skriven i tråden: Billigt flyg till Gran Canaria

Senast recenserade Gran Canaria ställen:

El Doctoral, El Dedo de Dios, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Playa de Patalavaca, Churrasco Argentino, San Agustin, Playa del Ingles, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Maspalomas, Playa del Ingles,

Uppdrag för pluggande av sjunkna båten påbörjad
Oljespridning fortsätter
Sjunken båt sprider olja – Än så länge ingen olja på stränderna
Jordgubbsfestival i Valsequillo i helgen
Hotell att undersöka validitet av förnybar energi Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.