Logga in | Bli medlem
Datum 2022-06-25 18:41:37

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerLär dig spanska på Gran Canaria

Av Tezz 12:e dec 2011
Gran Canaria är en fantastisk ö, det vet nog de flesta som besöker den här sidan. Personligen tycker jag att det är ett av världens vackraste resmål och något som jag uppskattar särskilt mycket är att såväl gamla som unga kan ha fantastiskt roligt där.

Något som jag dock har tänkt på när jag har varit där är att det kan vara väldigt bra att kunna spanska om man vill bege sig utanför de främsta turiststråken.

Det är naturligtvis ingen nödvändighet och för den som bara vill njuta av en avkopplande semester kommer man långt med engelska, men om man vill tillbringa mer tid på ön och få ut så mycket som möjligt av sin vistelse så är spanska ett stort plus i kanten.

Något som många då inte tänker på men som faktiskt kan vara extra praktiskt är att man kan kombinera semestern på Gran Canaria med en kurs i spanska. Att lära sig spanska på plats kan många gånger vara både lättare och mer inspirerande än att gå på kurser här hemma i Sverige.

Titta på olika skolor på Gran Canaria

Är det då svårt att hitta en kurs för den som vill lära sig spanska på plats av någon som verkligen behärskar språket? Nej, det är faktiskt inga problem alls. Gran Canaria School of Languages i Las Palmas är ett exempel på en skola som håller kurser både på sommaren och året om.

Skolan är ansluten till CSN och samtliga lärare på skolan har universitetsexamen. Här finns kurser på olika nivåer beroende på om man har studerat spanska tidigare eller ej och det finns även olika längd på kurserna. Oavsett hur länge man planerar att vistas på ön kan man alltså hitta en lämplig kurs för att samtidigt få ut ännu mer av sin semester på den här fina ön.

Något som också är värt att nämna om just den här skolan är att man kan få hjälp med barnvakt om man reser med barn, något som naturligtvis underlättar enormt mycket för alla oss föräldrar som har med oss barnen på semestern.

Att kunna prata med lokalbefolkningen är guld värt och i mina ögon är det här verkligen något att fundera på för alla som planerar att spendera mycket tid på Gran Canaria framöver.
Kommentarer om Lär dig spanska på Gran Canaria
Brith Holm    13:e dec 2012 19:45:0
Jag har gått varje januari på skolan i tre år.Kan varmt rekommendera den,bra lärare och mycket bra att mn bara får prata spanska i klassrummet.
 

Namn

Epost (publiceras ej)

Sajt(valfritt)

Kommentar

Spamkontroll, skriv koden

Gran Canaria nyhetsbrev
Senaste erbjudanden, tips och nyheter
Namn

Epost

Senaste foruminläggen

nyår på gran canaria
Hej, Någon som vet hur de brukar fira nyår på gran canaria och om någon har ett bra tips på något st...
Skriven i tråden: nyår på gran canaria
Re: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Är det någon som känner till fler mäklare på Gran Canaria? Vi funderar på att köpa en lägenhet eller...
Skriven i tråden: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Förslag på jobbsökande
Hej allihopa! Jag har länge funderat på att spendera en förlängd tid på Gran Canaria, helst då på e...
Skriven i tråden: Förslag på jobbsökande
Party Party?
Hej! Jag och ett par polare har tänkt att åka ner till GC om ett par månader och vi hade tänkt att ...
Skriven i tråden: Party Party?
Re: Billigt flyg till Gran Canaria
Det priset är överkomligt. Jag tittar alltid först på Norwegian. Jag önskar att jag hade en sån f...
Skriven i tråden: Billigt flyg till Gran Canaria

Senast recenserade Gran Canaria ställen:

El Doctoral, El Dedo de Dios, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Playa de Patalavaca, Churrasco Argentino, San Agustin, Playa del Ingles, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Maspalomas, Playa del Ingles,

Uppdrag för pluggande av sjunkna båten påbörjad
Oljespridning fortsätter
Sjunken båt sprider olja – Än så länge ingen olja på stränderna
Jordgubbsfestival i Valsequillo i helgen
Hotell att undersöka validitet av förnybar energi Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.