Logga in | Bli medlem
Datum 2021-06-14 14:20:51

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerSå mycket nytt

Av Pierre Söderman 13:e dec 2010
Som du kanske har märkt så har vi dragit igång någon som heter Veckans Fråga här på sajten. Den första frågan löd : Vilken stad/ort gillar du bäst? Vinnare blev Playa del Ingles med 29 % av rösterna tätt följt av San Agustin med 21%. Här kan ni läsa hela resultatet. Dett är bara en av flera saker som är nytt.

Läs vidare för att se vad som mer händer.

Presentkortstävlingen

Vinn presentkort från ving värt 1000 krDet har inte blivit någon rusning till tävlingen där man kan vinna ett presentkort från Ving värt 1000kr. Tanken var att tävlingen skulle vara slut den 8:e dec efter har varit igång 1 månad. I tävlingsreglerna hade jag skrivit att det måste vara minst 20 tävlande för att tävlingen ska avslutas. Eftersom detta inte uppnåddes så förlänger jag den i månad.  Syftet med tävlingen är givetvis att jag vill att det ska bli ännu mer recensioner och aktivitet här sajten. Kommentera gärna här nedan om vad som skulle få dig att blir mer aktiv.

Forum om Gran Canaria i full gång

Det sker mycket på en gång. För några veckor sen drog jag igång ett forum där man kan diskutera allt om Gran Canaria (fyndigt). Det har blivit en del inlägg sen dess och tveka inte att delta. För att vara aktiv i Gran Canaria forumet behöver du vara medlem och det blir du enkelt här.

Sista minuten resor

Med tanke på att jag har ett jobb som innebär att jag kan jobba varifrån som helst så kan jag med väldigt kort notis dra iväg till ön. Därför är det med spänning som jag dagligen går in och kollar om det finns några billiga sista minuten resor till Gran Canaria. Den sidan uppdateras varje timme från ving.se. Något som jag själv skulle vilja ha är en funktion som skickar mig ett mail när det finns en resa under 1000 kr från Stockholm. Är det något som även du skulle gilla?Kommentarer om Så mycket nytt
Pierre Söderman
Pierre Söderman    25:e dec 2010 00:19:5
Inte nog med alla ovan beskrivna nyheter, idag på julafton (ja igår om man ska vara noggrann) så byter vi även webbadress till www.grancanaria.nu

Kommer att skriva ett helt blogginlägg om detta.

MVH
Pierre
Lotta Holmgren    9:e jan 2011 18:22:0
Vad hände med tävlingen. Jag skrev så många recensioner jag kunde för att försöka vinna. Vad jag kunde se så borde jag ha vunnit tävlingen. Besked önskas.
Mvh
Lotta
Pierre Söderman
Pierre Söderman    10:e jan 2011 13:02:6
Hej Lotta
Det är helt riktigt att du leder men grancanariatävlingen avslutas när det är minst 20st deltagare med i den. Just nu är det dessvärre inte mer än 6st. Detta var villkoren redan från tävlingsstart och finns med i tävlingsreglerna.

MVH
Pierre

Thomas Larsson
Thomas Larsson    21:a jan 2011 10:46:9
Hej Pierre! hur tipsar man om ställen och vart skriver man recensioner om ställen som inte finns med under Hotell tillexempel??? har jobbat på G C fyra säsonger då ca 4-5månader ått gången så har många bra ställen att tipsa om.
Mvh Thomas
Pierre Söderman
Pierre Söderman    22:e jan 2011 12:32:4
Hej Thomas

Vad underbart att ha jobbat på Gran Canaria under längre perioder. När det att kunna recensera ställen som än så länge inte finns med på sajten så kommer det snart att komma en sida där man kan tips om nya sidor. Jag meddelar dig när det kommer upp en sån sida.

MVH
Pierre
maria hansson
maria hansson    30:e mar 2011 10:52:2
När det gäller sista minuten från Ving, så har de ju "sista minutenbevakning" då får du ett mail om dagen från ving, där de alternativ du klickat i, innan, kommer med, så om du söker sista minuten under 1000, så klickar man i det samt att det är från Sthlm man vill ha. Själv åker jag från landvetter, och de billigaste sista minuten brukar oftast då vara på fritidsresor istället. Lite synd att det varierar pga av vilket avreseställe man tar.
 

Namn

Epost (publiceras ej)

Sajt(valfritt)

Kommentar

Spamkontroll, skriv koden

Gran Canaria nyhetsbrev
Senaste erbjudanden, tips och nyheter
Namn

Epost

Senaste foruminläggen

nyår på gran canaria
Hej, Någon som vet hur de brukar fira nyår på gran canaria och om någon har ett bra tips på något st...
Skriven i tråden: nyår på gran canaria
Re: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Är det någon som känner till fler mäklare på Gran Canaria? Vi funderar på att köpa en lägenhet eller...
Skriven i tråden: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Förslag på jobbsökande
Hej allihopa! Jag har länge funderat på att spendera en förlängd tid på Gran Canaria, helst då på e...
Skriven i tråden: Förslag på jobbsökande
Party Party?
Hej! Jag och ett par polare har tänkt att åka ner till GC om ett par månader och vi hade tänkt att ...
Skriven i tråden: Party Party?
Re: Billigt flyg till Gran Canaria
Det priset är överkomligt. Jag tittar alltid först på Norwegian. Jag önskar att jag hade en sån f...
Skriven i tråden: Billigt flyg till Gran Canaria

Senast recenserade Gran Canaria ställen:

El Doctoral, El Dedo de Dios, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Playa de Patalavaca, Churrasco Argentino, San Agustin, Playa del Ingles, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Maspalomas, Playa del Ingles,

Uppdrag för pluggande av sjunkna båten påbörjad
Oljespridning fortsätter
Sjunken båt sprider olja – Än så länge ingen olja på stränderna
Jordgubbsfestival i Valsequillo i helgen
Hotell att undersöka validitet av förnybar energi Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.