Logga in | Bli medlem
Datum 2020-11-30 06:29:42

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerHitta billiga och bra bostäder på Gran Canaria

Av Tezz 19:e apr 2010
När man ska åka iväg på semester är det ofta så att man vill hitta ett alternativ som är både billigt och bra. Många gånger kan det billigaste sättet vara att boka flygstol för sig och sedan leta boende på annat håll. Om man gör på det sättet när man ska åka till Gran Canaria brukar det gå att hitta riktigt billiga resor och man kan ändå få en riktigt fin semester.

Om man vill hyra hus i Spanien så är sajten www.semesterbostad-spanien.se ett mycket bra alternativ. Där kan man söka bland 3000 olika semesterbostäder i Spanien och det finns en del att välja på för den som vill hyra en bostad på Gran Canaria.Hyr direkt från ägaren

En stor fördel med den här sajten är att man som resenär har möjlighet att hyra direkt från ägaren. Det gör ofta att man kan få lägre pris på lägenheten eftersom det inte finns några mellanhänder som ska ha ut sin del av förtjänsten. En annan fördel är att det brukar vara lättare att få information om hyresobjektet när man har kontakt direkt med ägaren.

Något för alla

En annan stor fördel med den här sajten är att det finns något för alla. Här finns lägenheter med bara 1 rum för den som reser ensam eller kanske med ett eller två mindre barn. Här finns även stora villor med flera sovrum för stora familjer, kompisar som reser tillsammans eller företag som tar med sig personalen på affärsresa.

Beroende på hur stor semesterbudget man har kan man leta efter en passande bostad. Det går att få tag på billigt boende som ändå är trivsamt men kanske inte toppmodernt utrustat, men det går även att hitta riktigt lyxigt boende med egen pool, jacuzzi, egen trådgård, privat parkering och allt annat man kan tänkas önska sig för att kunna njuta av en riktigt avslappnad och lyxig semester.

Oavsett om man vill bo i Playa del Ingles där det alltid är liv och rörelse och där man har nära till nattklubbar, shopping, välbefolkade stränder och mängder av turister eller om man föredrar att bo där det är lite lugnare och mer rofyllt så är det här en bra sajt att använda för att hitta sin semesterbostad. Här finns lägenheter, bungalows och villor i Playa del Ingles men även på många andra ställen på ön.

Ska du resa till Gran Canaria med familjen för att njuta av en välförtjänt ledighet? Då tycker jag att du ska ta en titt på semesterbostad-spanien för att se om du kan hitta det optimala boendet för just dig och din familj. Det finns mycket pengar att spara på att välja rätt boende, och det gäller förstås även om du reser ensam eller tillsammans med kompisarna.

För några år sedan var det dyrt att åka till Gran Canaria på semester, men idag finns det alternativ som gör att man kan komma iväg på en härlig solsemester utan att vända ut och in på plånboken. Det här är helt klart ett av dem.Kommentarer om Hitta billiga och bra bostäder på Gran Canaria
Petra    18:e maj 2010 08:24:2
vilken bra sajt! denna ska jag rekommendera till bekanta gran canaria-resenärer!
Birgitta Thomson    8:e jun 2010 02:24:4
Finns andra bra hotelsajter bla www.sunhotels.net. Använde mig mycket av den innan vi flyttade hit. De har hotell i alla prisklasser och standard.
Hotell i Gran Canaria    11:a okt 2010 09:53:9
En annan sajt som kan vara värd att besöka för Hotell på Gran Canariaär Agoda. Bokar själv alltid med dem och det brukar funka perfekt! Snabb och bra service och låga priser!
Göran    11:a okt 2010 10:00:3
Betalar man direkt på hotellet eller på sajten när man bokar med {url:http://www.agoda.se} Agoda{/url}?
 

Namn

Epost (publiceras ej)

Sajt(valfritt)

Kommentar

Spamkontroll, skriv koden

Gran Canaria nyhetsbrev
Senaste erbjudanden, tips och nyheter
Namn

Epost

Senaste foruminläggen

nyår på gran canaria
Hej, Någon som vet hur de brukar fira nyår på gran canaria och om någon har ett bra tips på något st...
Skriven i tråden: nyår på gran canaria
Re: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Är det någon som känner till fler mäklare på Gran Canaria? Vi funderar på att köpa en lägenhet eller...
Skriven i tråden: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Förslag på jobbsökande
Hej allihopa! Jag har länge funderat på att spendera en förlängd tid på Gran Canaria, helst då på e...
Skriven i tråden: Förslag på jobbsökande
Party Party?
Hej! Jag och ett par polare har tänkt att åka ner till GC om ett par månader och vi hade tänkt att ...
Skriven i tråden: Party Party?
Re: Billigt flyg till Gran Canaria
Det priset är överkomligt. Jag tittar alltid först på Norwegian. Jag önskar att jag hade en sån f...
Skriven i tråden: Billigt flyg till Gran Canaria

Senast recenserade Gran Canaria ställen:

El Doctoral, El Dedo de Dios, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Playa de Patalavaca, Churrasco Argentino, San Agustin, Playa del Ingles, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Maspalomas, Playa del Ingles,

Uppdrag för pluggande av sjunkna båten påbörjad
Oljespridning fortsätter
Sjunken båt sprider olja – Än så länge ingen olja på stränderna
Jordgubbsfestival i Valsequillo i helgen
Hotell att undersöka validitet av förnybar energi Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.