Logga in | Bli medlem
Datum 2023-01-28 14:20:24

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerSkulle du vilja vinna resecheckar?

Av Pierre Söderman 11:a jan 2010
Det går inte många timmar i vaket tillstånd som jag inte tänker på Gran Canaria. Min senaste resa dit vart väldigt lyckad men lite dyrare än tänkt. Men vad gör det om hundra år. Den absolut största tabbe jag gjorde var att inte hyra bil på internet. Som jag tror att jag skrev i mitt förra inlägg så fick jag betala hela 250 euro för en vecka. När jag idag söker efter en hyrbil hittar jag direkt bilar för under 100 euro. Gör inte samma tabbe som jag.

Den underbara stranden på gran canaria

Direkt när jag kom hem började jag fila på hur jag snabbast skulle ta mig ner dit igen. Nästa gång kommer jag spendera mer tid på stranden i San Agustin. Jag gillar stränder som Amadores, Anfi och Maspalomas men det är något speciellt med San Agustin.

Det är ingen hemligthet att denna sajten är mitt sätt att hålla minnet vid liv och samtidigt tjäna en liten slant. Vad går pengarna till tror ni? Givetvis en ny resa. Jag vill alltså av flera skäl att denna sajt är välbesökt. Det största skälet är att sprida information om denna underbara ö.

Fortsätt läs om byteshandel och resecheckar?


Är du med på byteshandel
Jag letar hela tiden efter nya sätt att åka ner billigt. En stor del av resan är boendet. Har du en lägenhet som du vill ha hjälp med att hyra ut så kan du få synas här på sajten och om det leder till att du får hyra ut din lägenhet så kan jag få låna din lägenhet en vecka när du inte fått den uthyrd. Eftersom jag jobbar med internet så kan jag åka med väldigt kort notis. Du har ingenting att förlora på det. Vi båda är vinnare. Låter detta intressant så mail till info (snabela) alltomgrancanaria.se observera att det är .se.

grancanaria.nu har över 3000 unika besökare varje månad och varje besökare tittar i snitt på 4 sidor. Det blir väldigt mycket sidvisningar så chansen att du kommer att hyra ut din lägenhet tack vare exponering här är väldigt stor.

Kan resecheckar locka?
En av de senaste nyheterna jag läste var om en Norsk tidning som har en tävling där man kan vinna en resa till Gran Canaria. Det är alltid ett bra sätt att få mycket besökare. Jag funderar på att lotta ut resecheckar till de medlemmarna som är mest aktiva under en viss period. Med aktiv menar jag att man skriver många recensioner och kommentarer på sajten. Vad tror ni skulle det locka till mer recensioner? En som har varit verkligen aktiv på sistone här är Benny Eriksson (alias Bumpen eller hur?). Han har skrivit hela åtta recensioner om olika platser.

Skulle du bli medlem, om du inte redan är det, för att skriva om vad du tycker om platser på Gran Canaria fär att ev vinna resecheckar. 1000 kr är väl en rimlig summa. Kommentera om vad ni tror.

När jag skriver epost och MSN'ar brukar jag alltid använda mig av min egen presentationssida här. Fördelen med länken till sidan är ett den står i klartext dvs det är inte en massa olika konstiga tecken. Man ser tydligt var länken leder, min är www.grancanaria.nu/Pierre_Söderman

Många platser saknas
Det är många platser som saknas här på sajten och just nu. Har tänkt att jag ska göra en sida där man kan tips om nya ställen. Några andra funktioner som är på gång är att man ska kunna lägga till egna bilder på olika platser som sen samlas även på ens medlemssida.

Nyhetsbrevet
Ni vet väl att det finns ett nyhetsbrev här på sajten. Genom det kommer jag att tipsa om saker som händer på sajten men även om tips och råd om flygbiljetter, hotell och annat som rör en ev resa eller vistelse på Gran Canaria.Kommentarer om Skulle du vilja vinna resecheckar?
Dog    13:e jan 2010 09:55:2
Hittade webbadressen till European Masters of Poker turneringen. Vore fint om den kunde ligga i inlägget om årets pokerhändelse på Gran Canaria.

Adressen är: www.europeanmastersofpoker.com
Pierre Söderman    17:e jan 2010 14:52:9
Tjena Dog. Tack för informationen jag lägger in den i nyheten om pokerturnering.

Pierre
Marco    8:e feb 2011 07:25:5
Hur då , betalade 250 euro för en vecka ?????( lite förvirad ) ...jag hyr alltid på plats o hittar gång på gång för MAX 250 euro för 14 dagar .
När du kommer fram till hotellet är det bara att promenera ......då hittar du drösvis med biluthyrare...o tro mig dem slås för att hyra bilig bil till dig .
 

Namn

Epost (publiceras ej)

Sajt(valfritt)

Kommentar

Spamkontroll, skriv koden

Gran Canaria nyhetsbrev
Senaste erbjudanden, tips och nyheter
Namn

Epost

Senaste foruminläggen

nyår på gran canaria
Hej, Någon som vet hur de brukar fira nyår på gran canaria och om någon har ett bra tips på något st...
Skriven i tråden: nyår på gran canaria
Re: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Är det någon som känner till fler mäklare på Gran Canaria? Vi funderar på att köpa en lägenhet eller...
Skriven i tråden: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Förslag på jobbsökande
Hej allihopa! Jag har länge funderat på att spendera en förlängd tid på Gran Canaria, helst då på e...
Skriven i tråden: Förslag på jobbsökande
Party Party?
Hej! Jag och ett par polare har tänkt att åka ner till GC om ett par månader och vi hade tänkt att ...
Skriven i tråden: Party Party?
Re: Billigt flyg till Gran Canaria
Det priset är överkomligt. Jag tittar alltid först på Norwegian. Jag önskar att jag hade en sån f...
Skriven i tråden: Billigt flyg till Gran Canaria

Senast recenserade Gran Canaria ställen:

El Doctoral, El Dedo de Dios, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Playa de Patalavaca, Churrasco Argentino, San Agustin, Playa del Ingles, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Maspalomas, Playa del Ingles,

Uppdrag för pluggande av sjunkna båten påbörjad
Oljespridning fortsätter
Sjunken båt sprider olja – Än så länge ingen olja på stränderna
Jordgubbsfestival i Valsequillo i helgen
Hotell att undersöka validitet av förnybar energi Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.