Logga in | Bli medlem
Datum 2020-11-30 05:43:25

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerUtbilda dig inom massage och friskvård på Gran Canaria

Av Tezz 7:e dec 2009
Friskvård och massage är intressanta områden som många gärna skulle vilja lära sig mer om. Att starta eget som massageterapeut eller spaterapeut är något av en dröm för många, och tänk att kunna öppna eget på Gran Canaria och där jobba med dessa saker. På Gran Canaria finns Kroppsterapiskolan där man kan utbilda sig inom massage och friskvård och när man har läst färdigt utbildningen är man redo att jobba exempelvis på ett friskvårdsinstitut, på ett gym, på en salong, eller på ett spa. Det finns helt enkelt massor med arbetsmöjligheter för den som slutför den här utbildningen.

Vad du lär dig

Under den här utbildningen får du lära dig såväl praktiska kunskaper som teoretiska kunskaper och du får en bra grund att stå på. Självklart får du lära dig en hel del om kroppen och om fysiologi och du kommer att lära dig mycket om idrottsskador och hur man tar hand om dem för att få dem att läkas på bästa sätt. Rehabilitering och kostlära är några av de andra saker som man får lära sig mycket om när man utbildar sig på den här skolan.

Möjlighet att läsa på distans

Naturligtvis är det jättebra om du har möjlighet att hålla till på Gran Canaria under utbildningstiden och läsa hela kursen på plats, men den möjligheten har inte alla och därför finns det även möjlighet att läsa en hel del av utbildningen via nätet, vilket är en perfekt möjlighet för den som tycker att det här verkar intressant men som inte har tid eller råd eller möjlighet att närvara vid den 14 veckor långa kursen på ön.

Jobbutsikterna på Gran Canaria

Det finns gott om möjligheter för den som vill börja jobba inom massage och friskvård efter slutför utbildning, men det gäller att man kan marknadsföra sig själv. Givetvis kan man öppna eget och man vill det, men man kan också åka runt till olika hotell och anläggningar och presentera sig och höra efter om de behöver en massör. Många av hotellen är i behov av en sådan men vissa av hotellen vet ännu inte om behovet. Med andra ord gäller det att man kan förklara vad de har att tjäna på att anställa dig.

Fundera över om det här är något för dig och om du kommer fram till att det kan vara början på något nytt för dig så bör du ansöka så snart som möjligt. Du kan snart vara på väg mot en helt ny karriär om du är beredd att satsa. Det är roligt och spännande och om du läser kurserna på plats kan du dessutom träffa många intressanta människor under utbildningstiden.      
Kommentarer om Utbilda dig inom massage och friskvård på Gran Canaria
 

Namn

Epost (publiceras ej)

Sajt(valfritt)

Kommentar

Spamkontroll, skriv koden

Gran Canaria nyhetsbrev
Senaste erbjudanden, tips och nyheter
Namn

Epost

Senaste foruminläggen

nyår på gran canaria
Hej, Någon som vet hur de brukar fira nyår på gran canaria och om någon har ett bra tips på något st...
Skriven i tråden: nyår på gran canaria
Re: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Är det någon som känner till fler mäklare på Gran Canaria? Vi funderar på att köpa en lägenhet eller...
Skriven i tråden: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Förslag på jobbsökande
Hej allihopa! Jag har länge funderat på att spendera en förlängd tid på Gran Canaria, helst då på e...
Skriven i tråden: Förslag på jobbsökande
Party Party?
Hej! Jag och ett par polare har tänkt att åka ner till GC om ett par månader och vi hade tänkt att ...
Skriven i tråden: Party Party?
Re: Billigt flyg till Gran Canaria
Det priset är överkomligt. Jag tittar alltid först på Norwegian. Jag önskar att jag hade en sån f...
Skriven i tråden: Billigt flyg till Gran Canaria

Senast recenserade Gran Canaria ställen:

El Doctoral, El Dedo de Dios, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Playa de Patalavaca, Churrasco Argentino, San Agustin, Playa del Ingles, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Maspalomas, Playa del Ingles,

Uppdrag för pluggande av sjunkna båten påbörjad
Oljespridning fortsätter
Sjunken båt sprider olja – Än så länge ingen olja på stränderna
Jordgubbsfestival i Valsequillo i helgen
Hotell att undersöka validitet av förnybar energi Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.