Logga in | Bli medlem
Datum 2020-11-29 15:18:47

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerVälj Gran Canaria för konferensresan

Av Tezz 30:e nov 2009
Konferens p?ran CanariaHar du någon gång besökt Gran Canaria under din lediga tid? I så fall vet du förstås att det är en härlig ö som har mängder av aktiviteter att erbjuda oavsett om man är gammal eller ung. Något som många inte tänker på är att Gran Canaria även är perfekt för konferenser och möten av olika slag, och företag som vill ha engagerade och motiverade medarbetare bör definitivt överväga att ta med sig dem till ön för att ha en konferensvecka där.

Olika typer av boenden och lokaler

Det finns gott om hotell som kan erbjuda olika typer av mötesrum och konferensanläggningar, och många av dessa håller riktigt hög kvalité. Det finns olika storlekar och det finns anläggningar för såväl större grupper som små grupper. Alla kan hitta något som passar på Gran Canaria, och alla chefer kan känna sig säkra på att medarbetarna uppskattar ett initiativ av det här slaget.

Oavsett vad man har för företag och hur man vill bo så finns det hotell som är lämpliga. Vissa hotell ligger alldeles i närheten av stranden och det kan vara perfekt för vissa, i synnerhet om man är ett företag eller en grupp som ägnar sig åt maritima affärer av olika slag. Andra hotell ligger i stadsmiljö vilket kan vara mer lämpligt i vissa fall. Det finns också mer lantliga anläggningar som är mysiga och trevliga och perfekta om man vill ha en riktigt lugn miljö som bakgrund för den konferens eller de möten som ska hållas.

Ett lättillgängligt resmål

En annan fördel med att välja just Gran Canaria för sin konferensresa är att det är lätt att ta sig dit. Flera flygplatser i Sverige trafikerar linjen och man kan välja ganska fritt vilken dag man vill resa. Det här är också perfekt för företag som har avdelningar på olika platser i landet eftersom man då kan resa från olika flygplatser. Det finns helt enkelt många olika lösningar för de grupper som vill åka till ön och det kan vara väldigt skönt.

Varför välja just Gran Canaria

Att ha nöjda medarbetare är viktigt för ett företag som vill uppnå bra resultat, och på Gran Canaria blir de flesta nöjda. Det finns gott om aktiviteter att ägna sig åt efter jobbet och det finns något för alla smaker. Den som vill kan sporta, en annan kan njuta av avkopplande spabehandlingar medan en tredje går en golfrunda. Ingen behöver bli besviken här och det är det som gör att många väljer att komma tillbaka år efter år för att ha sina möten just här.     
Kommentarer om Välj Gran Canaria för konferensresan
Thomas Hagman    5:e dec 2009 22:29:1
Är väl så bra som det kan bli för de företag som har råd! De som får följa med blir garanterat nöjda och glada och förmodligen mer benägna att anstränga sig det där lilla extra för företaget. Något som fler företag borde tänka på.
Tina    6:e dec 2009 21:19:4
Jag hade turen att åka med på konferensresa till GC för ett par år sen och det var fantastiskt givande. Bra både under och efter arbetstid. Tycker jag att fler skulle få chansen att göra.
 

Namn

Epost (publiceras ej)

Sajt(valfritt)

Kommentar

Spamkontroll, skriv koden

Gran Canaria nyhetsbrev
Senaste erbjudanden, tips och nyheter
Namn

Epost

Senaste foruminläggen

nyår på gran canaria
Hej, Någon som vet hur de brukar fira nyår på gran canaria och om någon har ett bra tips på något st...
Skriven i tråden: nyår på gran canaria
Re: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Är det någon som känner till fler mäklare på Gran Canaria? Vi funderar på att köpa en lägenhet eller...
Skriven i tråden: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Förslag på jobbsökande
Hej allihopa! Jag har länge funderat på att spendera en förlängd tid på Gran Canaria, helst då på e...
Skriven i tråden: Förslag på jobbsökande
Party Party?
Hej! Jag och ett par polare har tänkt att åka ner till GC om ett par månader och vi hade tänkt att ...
Skriven i tråden: Party Party?
Re: Billigt flyg till Gran Canaria
Det priset är överkomligt. Jag tittar alltid först på Norwegian. Jag önskar att jag hade en sån f...
Skriven i tråden: Billigt flyg till Gran Canaria

Senast recenserade Gran Canaria ställen:

El Doctoral, El Dedo de Dios, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Playa de Patalavaca, Churrasco Argentino, San Agustin, Playa del Ingles, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Maspalomas, Playa del Ingles,

Uppdrag för pluggande av sjunkna båten påbörjad
Oljespridning fortsätter
Sjunken båt sprider olja – Än så länge ingen olja på stränderna
Jordgubbsfestival i Valsequillo i helgen
Hotell att undersöka validitet av förnybar energi Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.