Logga in | Bli medlem
Datum 2021-12-07 20:16:18

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerSpasemester på Gran Canaria

Av Tezz 8:e nov 2009
Spa Gran Canaria
Varför brukar du åka till Gran Canaria? För att sola och bada på någon av de fantastiska stränderna kanske? Själv tycker jag att ön är perfekt att åka till för att vila upp sig och samla ny energi som gör att man sedan klarar av vardagslivet bättre, och vad kan då vara bättre än att åka till en spaanläggning på Gran Canaria? Det finns flera stycken att välja på och några av dem är riktigt bra, både vad gäller anläggningar och behandlingar.

Costa Meloneras

Ett av de riktigt bra hotellen som erbjuder möjligheter till spabehandlingar på Gran Canaria är Costa Meloneras. Hotellet är femstjärnigt, riktigt lyxigt och erbjuder möjligheten att besöka hotellets eget spa, som kallas Corallium. Det kostar mycket att bo på det här stället, men om man har den ekonomiska möjligheten så kan det definitivt vara värt utgiften eftersom man får en upplevelse som man sent glömmer, och sann möjlighet till avkoppling.

Andra alternativ på Gran Canaria

Naturligtvis finns det även andra spahotell på Gran Canaria, och flera av dem är klart billigare än ovan nämnda lyxalternativ. I San Agustin hittar man till exempel Gloria Palace som inte alls kostar lika mycket att bo på men som ändå håller riktigt bra kvalité. Det finns gott om plats, det finns möjlighet att slappna av under härliga spabehandlingar och det finns pooler som man kan ta en skön simtur i. Enligt mig är det ett perfekt val för den som vill åka på semester för att varva ner, hämta krafter och ha det riktigt bra, utan att behöva spendera alltför stora summor.

Palm Beach i Maspalomas är ett annat alternativ som inte går av för hackor. Det här hotellet har en riktigt bra restaurang som man gärna besöker om och om igen, och inredningen går i riktigt snygg 70-talsstil som uppskattas av många. Det är ett vackert och mysigt ställe som man gärna kommer tillbaka till, och här finns även en klubb för barn. De små kan njuta precis lika mycket som sina föräldrar, med lek, bad, klättring och många andra roliga aktiviteter. Det här är med andra ord ett perfekt alternativ för barnfamiljen som vill varva ner med olika avslappnande spabehandlingar och som samtidigt vill låta barnen göra något roligt och minnesvärt.

Vem får ut mest av den här typen av resa

Det är egentligen svårt att säga vem som bör åka iväg på en sådan här typ av resa eftersom jag tror att alla, eller åtminstone de allra flesta skulle kunna ha glädje och nytta av en semester av det här slaget. Alla som skulle vilja komma bort från stress och måsten, och som uppskattar sol och värme och vackra omgivningar borde testa det här alternativet. Genom att testa detta kan man kombinera flera typer av resor i en, avslappnande upplevelser, sol, bad, shopping, vacker natur och mycket annat. Bättre än så kan det knappast bli.
Kommentarer om Spasemester på Gran Canaria
Sara    11:a nov 2009 09:20:9
Gloria Palace tycker jag är riktigt bra. Överkomligt pris, fint ställe och bra bemötande. Tummen upp för det alltså :-)
Lena Persson    14:e nov 2009 20:48:3
Tack för tipset, det vore ju faktiskt perfekt att åka på den typen av semester på ett sånt ställe. Har aldrig besökt ett spahotell på Gran Canaria men kan tänkte mig att det är något alldeles extra med tanke på gästfriheten på GC.
Lina Wahlman    22:e nov 2009 21:16:5
Thalasso finns det ett ställe som heter i Maspalomas. Riktigt trevligt och härliga spabehandlingar. Rekommenderas!
 

Namn

Epost (publiceras ej)

Sajt(valfritt)

Kommentar

Spamkontroll, skriv koden

Gran Canaria nyhetsbrev
Senaste erbjudanden, tips och nyheter
Namn

Epost

Senaste foruminläggen

nyår på gran canaria
Hej, Någon som vet hur de brukar fira nyår på gran canaria och om någon har ett bra tips på något st...
Skriven i tråden: nyår på gran canaria
Re: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Är det någon som känner till fler mäklare på Gran Canaria? Vi funderar på att köpa en lägenhet eller...
Skriven i tråden: Flytta till Gran Canaria på vinterhalvåret
Förslag på jobbsökande
Hej allihopa! Jag har länge funderat på att spendera en förlängd tid på Gran Canaria, helst då på e...
Skriven i tråden: Förslag på jobbsökande
Party Party?
Hej! Jag och ett par polare har tänkt att åka ner till GC om ett par månader och vi hade tänkt att ...
Skriven i tråden: Party Party?
Re: Billigt flyg till Gran Canaria
Det priset är överkomligt. Jag tittar alltid först på Norwegian. Jag önskar att jag hade en sån f...
Skriven i tråden: Billigt flyg till Gran Canaria

Senast recenserade Gran Canaria ställen:

El Doctoral, El Dedo de Dios, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Playa de Patalavaca, Churrasco Argentino, San Agustin, Playa del Ingles, Sunprime Atlantic View Suites & Spa, Maspalomas, Playa del Ingles,

Uppdrag för pluggande av sjunkna båten påbörjad
Oljespridning fortsätter
Sjunken båt sprider olja – Än så länge ingen olja på stränderna
Jordgubbsfestival i Valsequillo i helgen
Hotell att undersöka validitet av förnybar energi Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.