Logga in | Bli medlem

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerAnne Karlsson

Anne Karlsson på Gran Canaria
Jag heter Anne Karlsson, 60+, livsnjutare, musikant, gillar resor och båtliv tillsammans med min man Lasse. Vi reser till Gran Canaria ett par gånger per år, nu senast till Sunprime Atlantic View i januari 2010 och i november 2009 var vi på Taurito Princess som ligger mellan Puerto Rico och Mogan. Båda hotellen är suveräna. I maj 2010 blir det bussresa till Kroatien och i oktober 2010 är det dags för Sunprime Atlantic View igen.
Mellan dessa resor så blir det segling i vår vackra svenska skärgård.

Anne Karlsson´s recensioner


Om Sunprime Atlantic View Suites & Spa
Betyg 5
Sunprime Atlantic View Suites & Spa, ett suveränt hotell med fina fräscha välutrustade suiter, balkong med korgmöbler, luftkonditionering, värdefack, tofflor och badrock ingår. 3 st stora 25-gradiga pooler i vacker trädgård. Poolhandduk ingår. Stort antal solsängar av hög kvalitet. Aldrig trångt i och vid poolerna. Väl fungerande internet i suiten, betalas i receptionen. Sunprime inclusive, ett mycket bra matalternativ. Vi tog frukost och middag. Man kunde även välja till lunch. Vid middagen fick vi välja mellan 2 varmrätter som serverades med bröd och liten sallad, ett glas vin samt kaffe på maten. Mycket gott och prisvärt. Från kl 20.00 var det musikunderhållning av hög klass och ibland även dans. Fri buss till stranden t o r ett flertal gånger per dag. Väl anpassat för rörelsehindrade. Hotellet ligger med gångavstånd till flera köpcentra. Vi återvänder till hösten. Rekommenderas varmt.
2010-03-02 kl 15:22 | Anmäl recension
.
 Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.